Ще е епична кампания: Къде ще са най-сериозните битки на вота?

Пеевски водач на две листи на ДПС, Борисов срещу Христо Иванов в Пловдив
30 авг 2022 21:09, Красимир Ангелов
53
Ще е епична кампания: Къде ще са най-сериозните битки на вота?

Близо месец преди парламентарните избори, партиите регистрираха по места листите си. В сряда ще бъде изтеглен и жребият, с който ще се определят номерата, с които партиите ще се явят на изборите на 2 октомври.

Къде ще са най-сериозните битки на вота?

Традиционно, най-интересната битка се очертава в 25-и МИР в София. Освен в Пловдив, там водач на листата на ГЕРБ е лидерът Бойко Борисов. От "Продължаваме промяната" срещу него на вота се явява Христо Петров, известен като Ицо Хазарта. Както и лидерите на БСП и "Демократична България" - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

От "Има такъв народ" в битката се включва бившият зам.-енергиен министър Пламен Данаилов. Бойко Борисов и Христо Иванов влизат в още един сблъсък в Пловдив-град. Другите водачи на листи са Никола Минчев - "Продължаваме промяната", Кристиян Вигенин - БСП, Гроздан Караджов - ИТН.

Във Варна също се очертава интересен сблъсък - ген. Атанасов се изправя срещу бившия си съпартиец Даниел Митов, който е водач от ГЕРБ. Двамата често кръстосваха шпаги в словесни двубои в миналия парламент.

Делян Пеевски пък отново води две листи на ДПС - в Благоевград и Пазарджик.

Първи коментар за влизането на Пеевски в битката за града направи Антоанета Цонева, която ще се изправи срещу него като водач на "Демократична България". Във Facebook тя написа: "Ще е епична кампания."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Искат да ви внушат че нищо не зависи от вашият глас,всъшност е тъкмо обратното.Всеки глас има значение.Сега с машините не могат да си правят едновремешните далавери с жартиената булетина и затова правиха опити да върнат хартията.Индиийска нишка в гетата.Излезте и гласувайте по съвест.Станахме най- беднат в Европа и най- бързоизчезващата нация в света, благодарение на 12 годишното управление на герп и дпс.
43
1
 
0
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Не ги слушайте тези дето ви призовават да не гласувате! Всъшност те са най оттявлените привърженици на герп и дпс и имат интерес да не се гласува масово.Те си имат трърд електорат който е на хранилка при тях и ще гласува на 100 %. Искат вие да не гласувате за да има по-вече проценти за тях.Това им е играта, измамата.Излезте и гласувайте както го направихме когато Доган каза че разпределя порциите.Време е България да стане нормална държава,без чекмежета с евра.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дано усилията не са вече хвърлени в манипулацията на вота и резултата не е решен в някое посолство
41
1
 
1
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
СПИСЪКА С ХОРАТА ВЛИЗАЩИ В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ Е НАПИСАН И ПРИЕТ ОТ ХОРАТА НА УЛ.СЕКВОЯ В КВ.БОЯНА (ИНФОТО Е ТОЧНО) НЕ СЕ ПЪНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И ДА ДАВАТА НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА, ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ!!!
40
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Как да гласуваш ба братче,една каруца дръва нема от къде да си купиш. И гората и тревата и водата изнесоха. Който мрази себе си и държавата си ,да гласува.
39
4
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС преди 1 година
Ще гласуваме за ПП защото те са против мутрите и каскета които пази олигархията в България Боко тиквата и Пеевски и Доган много харесват Слави Трифонов на прайда в Германия. Никога повече ДПС ГЕРБ и Итн дъното. Да живее България
38
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Яли сте пасти,другари аййдуци.
37
2
 
4
 
! Отговори
При положение преди 1 година
Че българската политика се прави извън България, все ми е тая кой ще ме краде.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бойте се другари! Каквото и да се случи, пак ние БКП, заедно с верните ни другари от ДС ще продължим да управляваме, както си управляваме от 1944г. та чак до сега. Дори и да не забравите за фалшивите танкери с ефтин американски газ, дори и да не забравите, че Б.Б. превърна Балкански поток в Турски поток... Все тая. Ако трябва ще си измислим още някоя нова партийка, че да се маскираме по- добре, но пак ние ще управляваме.
35
3
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ГЕРБ ЩЕ вземе повече депутати сега и дано успеят да направят правителство коалиция с някоя друга партия а онези пъпъ дъбъбкп ще имат малко депутати шайката фалирала България пак лъже пак манипулира
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 16 - И аз съм от младите, ама за Киро и за пари нЕма да гласувам! Та не говори от името на младите.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Епичната битка е същата като миналата година - мутрите и турците срещу народа.
32
7
 
7
 
! Отговори
ПП =БСП =ДБ....... преди 1 година
ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА РУСКИ ПОСРЕДНИЦИ.....
31
1
 
6
 
! Отговори
Край преди 1 година
Подгряват ви за ЕПИЧНА битка. А то рядка боза с вчерашна супа топчета мешано. БОЙКОТ на имитацията на избори. Истинските избори с които е родена демокрацията и без които е невъзможна с мажоритарни избори в *** тура. В менте избор не участвам. Нито ме вълнува корнела нито бб нито Доган ни Киро салсата.
30
4
 
5
 
! Отговори
ууу преди 1 година
Аз като негласуващ искам цирк! Може и с гарнитура от сритани глезени, лакти в ребрата или поне някоя оскубана коса съпроводена от женска псувня.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надка секретарката водач в София, боже, заради нея няма да гласувам за ДБ, да се оправят
28
6
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Боко и ГЕРБ са в...будна кома,ще бъдат ответи на изборите. Всяко друго място,освен...първото,не ги устройва,но са далеч от тази...позиция. Махалото на...историята се отдалечава от тях и независимо от парите и...напъните им,няма да ги...огрее.
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най интересно е в Перник Рашков водач на ПП
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойкикев да се кандидатира пак срещу Шиши. Там е шанса да изпъкне.
25
2
 
3
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Нито един глас за двете мутри, едната крайната вляво е на чудовището Пеевски, което сега ще дава обяснения за грабежа на КТБ, понеже Цветан Василев спечели делото в Страсбург, а другата мутра, крайната вдясно, е на чалгарското нищожество, Балабана Джебчията, то пребърква джобовете на хората и краде хартийки, които после развява по телевизиите! Нито един глас за двете "крайни" мутри! Опасни и вредни са за България! Много вредни и много опасни!